Lütfen Anasayfa için Tıklayınız >>>
ANASAYFA SSS ÇEVRE KÜTÜPHANESİ BASIN ODASI İLETİŞİM Lütfen TEMA Facebook Sayfası için Tıklayınız >>> Lütfen TEMA Twitter Sayfası için Tıklayınız >>> Lütfen TEMA Youtube Sayfası için Tıklayınız >>> Lütfen Sayfası için Tıklayınız >>> ENGLISH
Anasayfa Duyurular
Basın Açıklamaları
Bizden Haberler
İşbirliklerimiz
Takvim
Lütfen TEMA Twitter Sayfası için Tıklayınız >>> Lütfen TEMA Facebook Sayfası için Tıklayınız >>> Lütfen TEMA Youtube Sayfası için Tıklayınız >>>
İşbirliklerimiz
Ana Sayfa > Seçtiğiniz Site Kısmı > 
  1  2 Sonraki >>>
Odeabank Oksijen Hesap’la Geleceğin Oksijeni Teminat Altında
Odeabank, TEMA Vakfı aracılığıyla “Odeabank Geleceğin Oksijenini Teminat Altına Alıyor” projesi başlattı.
Detaylar...
İklim Hareketine Geçmenin Yan Faydaları: Türkiye İklim Taahhüdünün Değerlendirmesi Raporu
“İklim Hareketine Geçmenin Yan Faydaları: Türkiye İklim Taahhüdünün Değerlendirmesi Raporu”nun tanıtımı 20 Ekim 2016 tarihinde Ankara'da yapıldı.
Detaylar...
Bahar Noktası’nın perdesi TEMA Vakfı yararına açılıyor
İş Oyuncuları tarafından izleyiciyle buluşturulan Bahar Noktası adlı tiyatro oyununun gösteriminden sağlanacak gelir TEMA Vakfı’na bağışlanacak.
Detaylar...
İlk Fırsat kapsamında desteklenen gençler STK’larda işbaşı yaptı
Esas Sosyal’in üniversite mezunu gençleri okuldan işe geçiş sürecinde desteklemeyi hedefleyen “İlk Fırsat” programı kapsamında iş birliği yapılan 9 STK tarafından yaklaşık 500 başvuru arasından seçilen 15 genç Ocak ayında işbaşı yaptı.
Detaylar...
Uzman aşıcı ve budamacılarla fıstığımız daha bol olacak
Nestlé DAMAK, TEMA Vakfı ve Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü iş birliğiyle 2011’den bu yana sürdürülen Fıstığımız Bol Olsun Projesi kapsamında, Uzman Aşıcı ve Budamacı Eğitimleri’ni tamamlayan 67 kursiyere sertifikaları Gaziantep Üniversitesi’nde düzenlenen törenle verildi.
Detaylar...
Boğaziçi Üniversitesi’nde doğayı koruma coşkusu
TEMA Vakfı ve Boğaziçi Üniversitesi sürdürülebilir üniversite yerleşkesi için işbirliği yaptı.
Detaylar...
Fıstığa verimlilik aşılayacaklar
Nestlé DAMAK ve TEMA Vakfı işbirliğiyle Gaziantep’te 2011’den bu yana sürdürülen Fıstığımız Bol Olsun Projesi’nde ikinci aşamaya geçildi. Bu kapsamda 27 çiftçi, fıstık üretiminin veriminin artırılması ve sürdürülebilirliğinin sağlanmasında önemli adımlardan biri olan “Uzman Aşıcı Eğitimi”ni tamamlayarak sertifikalarını aldı. Eğitimler, erkek çiftçilerin yanı sıra bölgedeki kadınlara da yeni meslek edinme fırsatı sunarken, önemli bir de gelir kaynağı yaratacak.
Detaylar...
Nestlé DAMAK ve TEMA Vakfı işbirliği ile Fıstığımız Bol Oldu.
Nestlé DAMAK ile TEMA Vakfı’nın 2011 yılında başlattığı, Antep fıstığı üretiminde kalite ve verimliliği artırmayı amaçlayan Fıstığımız Bol Olsun projesinin birinci etabının sonuçları, düzenlenen toplantı ile basın mensuplarıyla paylaşıldı.
Detaylar...
ENV.net Projesi “Avrupa Birliği’nde Çevre: Fon Mekanizmaları ve Politika Süreçleri” Çalıştayı Başvuruları Açıldı - 18 Nisan 2014
ENV.net Projesi “Avrupa Birliği'nde Çevre: Fon Mekanizmaları ve Politika Süreçleri” çalıştayı başvuruları açıldı. Sivil Toplum Kuruluşları ve çalışanlarına yönelik Çalıştay, 7-8 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak. Çalıştaya son başvuru tarihi 28 Nisan 2014. Şehir dışından gelecek katılımcıların konaklama ve ulaşım masrafları proje tarafından karşılanıyor.
Detaylar...
Çevresel Katılımcılık Hibe Programına Başvurular Açıldı - 15 Nisan 2014
TEMA Vakfı olarak ortağı olduğumuz ENV.net projesi kapsamında gerçekleşecek “Yerel Sorunlara, Yerel Çözümler: Türkiye için Çevresel Katılımcılık Hibe Programı”na başvurular açıldı.
Detaylar...
  1  2 Sonraki >>>
Lütfen Uluslarası İşbirlikleri için Tıklayınız >>>

Halaskargazi Mah.Halaskargazi Cad.No:22 Kat:5-6-7 
34371 Şişli | İstanbul

Tel: 0 (212) 291 90 90 | Fax: 0 (212) 284 95 93